مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

سلام من سال 97شاکی خصوصی داشتم که به دلیل اثبات اتهام دادگاه حکم منع تعقیب داد وپرونده رفت بایگانی الان بعد چند سال پیام جناب آقای ووپرونده شما به شماره فلان وشماره بایگانی فلان به شعبه 2شوری ارجاع داده شد.این معنیش چیه

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

اون پرونده که دیگه مختومه شده.پیگیری کنید احتمالا پرونده جدید وبرای سازش به شورا ارسال شده

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

ظاهرا طرف با ارائه اسناد و مدارک و دلایل جدید پرونده را � بایگانی خارج نموده و دوباره به جریان انداخته است که به آن جلب به دادرسی می‌گویند باید مستند و مستدل در شوراه از خود دفاع نمایید