مشاوره حقوقی رایگان - در صورت نیاز به حضور ابلاغ خواهد شد

سلام خسته نباشید خدمت وکلای عزیز. من با شخصی در کار موبایل در سود کار شریک بودم و ازش جدا شدم نه من مدرکی در این بابت از ایشون دارم نه ایشون از من شاهدی هم برای ادعای کذب ایشون وجود نداره. ایشون قصد باج گرفتن از من رو داشت که من زیر بار نرفتم بعد از اون یک شکایتی با عنوان خیانت در امانت از من کرد و پیامک برای من اومد که پرونده شما به شعبه بازپرسی ارجاع داده شده بعد از گذشت دو ماه ابلاغیه برای من صادر شد و بازپرس بدون این که من رو بخواهد و مراحل بازپرسی از من انجام بشه قرار منع تعقیب برای من صادر کرد و مهلت ده روزه اعتراض گذاشت. تاریخ 25 تیر به طرفین این موضوع ابلاغ شد منتها در تاریخ 10 مرداد برای من پیامکی اومد که پرونده شما به شعبه کیفری دو 102 ارجاع شده و در صورت نیاز به حضور به شما ابلاغ خواهد شد. دیگه مثل پیامک اول اسمی از ارجاع به بازپرسی نیومده و نوشته ارجاع داده شده به شعبه دو کیفری102 . احتمالا ایشون اعتراض زده درسته؟ می خواستم بدونم اتفاق جدید میوفته یا همون رای بازپرس تایید میشه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت اعتراض به قرار منع تعقیب دادسرا پرونده جهت رسیدگی به اعتراض به دادگاه کیفری دو ارجاع میشه و دادگاه با بررسی محتویات پرونده و لایحه اعتراض اگر تحقیقات ناقص باشد پرونده را جهت انجام تحقیقات به دادسرا ارسال می‌کنه و بعد از انجام تحقیقات اظهارنظر می کند یا بعد از بررسی اگر اعتراض را وارد بداند قرار جلب به دادرسی صادر می‌کنه تا پرونده جهت رسیدگی به دادگاه ارسال بشه و اگر اعتراض را وارد نداند قرار دادسرا را تایید می کند و معمولا قرار دادسرا در دادگاه تایید می شود.
توجه داشته باشید دادگاه جهت بررسی اعتراض تشکیل جلسه نمی دهد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام حتما پرونده را حضورا پیگیری کنید احتمالا کیفرخواست صادر شده که از شعبه کیفری، ابلاغیه حضور آمده

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله ایشان اعتراض زده به هر حال در دادگاه کیفری دوباره بررسی میشود و اگر دلایل شکایت کننده کامل نباشد دوبار منع تعقیب صادر میشود