مشاوره حقوقی رایگان - سفته سفید امضا

با سلام
از خرداد 97 در شرکت خصوصی مشغول کار هستم. در سال 97 شرکت با بنده قرارداد ساعتی بست ولی من به صورت تمام وقت مطابق با قانون کار سرکار میرفتم و مشکلی هم بابت پرداختی و بیمه وجود نداشت. در سال 98 شرکت با بنده قراردادی نبست و با همان حقوق پارسال مشغول به کار شدم. از لحاظ پرداختی و بیمه هم مشکلی وجود ندارد.
فقط سوال من این است که در سال 97 یک سفته سفید امضا (بدون لحاظ کردن اینکه بابت چه موضوعی است) از من دریافت کردند آیا در هنگام جدا شدن من از شرکت می توانند با این مدرک فشار بیاورند که حق و حقوقم را پرداخت نکنند (سنوات).
آیا نبستن قرارداد غیر قانونی نیست؟
بنده رسید تحویل سفته را دارم که به شماره سفته و تاریخ دریافت و مبلغ سفته اشاره شده است و مهر و امضا شرکت نیز دارد.

پاسخ ها :

یک وکیل

باید حضوری نزد وکیل بروید