مشاوره حقوقی رایگان - وزارت کار

با سلام بنده در کارگاهی کار میکنم از سال 97 کار میکنم تا الان نه بیمه کرده نه مزایا امسال میخواد قرارداد امضا کند از سال جدید 99 حقوق را دستی پرداخت میکند بنده را راهنمایی کنید مرخصی در سال 10روز ساعت کار از 8 تا پنج نیم بعد از تهدید کرده سفته 20میلیون میخواهد چکار کنم لطفا جواب مرا بدهید

پاسخ ها :

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام. به اداره کار مراجعه کنید ولی با شکایت ممکنه بیرون بکند

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اینکه قبلا حق و حقوقتان را نپرداخته میتوانید اقدام به مطالبه از طریق اداره کار نمایید البته این ریسک را نیز مدنظر قرار دهید که در صورت اقدام قانونی احتمال اخراجتان وجود دارد بنابراین منطقی است تا زمانیکه در همان کارگاه مشغول بکار هستید مطالبه نکنید و پس از انفصال حقوق گذشته را مطالبه کنید . در مورد سفته چنانچه در قرارداد ذکر نمایید که بابت حسن انجام کار است و مشکلی برای کارفرما بوجود نیاورید موردی پیش نخواهد آمد .

یک وکیل :

روی سفته ها یا در ورقه جداگانه که تحویل شما بشه با قید شماره سریال سفته ها حتما قید کنید بابت ضمانت حسن انجام کار اگر این مورد را قید نکنید به صلاح نیست سفته بدید.
دستمزد نقدی مشکلی پیش نمیاره

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید

فريده  باقري

سرکار خانم فريده باقري :

چنانچه قصد قطع رابطه کارگری دارید در ادراه کار اقدام نماند در غیر این صورت کارفرما شما اخراج می کند