مشاوره حقوقی رایگان - سفته

بنده مدت یکسال در دندانسازی کار کردم و تسویه حساب کردم. در قرارداد ما نوشته شده بود به علت تخصصی بودن کار کارگر حق ندارد بعد از ترک کار تا دوسال در واحد مشابه کار کند ولی قید نشده که سفته ها نزد کارفرما بماند و من سی میلیون سفته دادم که روش نوشتم بابت تعهد حضور در محل خدمت الان کارفرما میگه سفته هارو بعد دوسال میدم می‌تونه تا دوسال این سفته هارو به من نده؟ یا می‌تونه اجرا بزاره؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله کارفرما هر کاری بخواهد میتواند بکند اگر میتوانید سفته ها را پس بگیرید تا دردسر نشود

پرسشگر :

آیا حق دارد سفته ها را تا دوسال نزد خود نگه دارد؟

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.کارمشروع حق قانونی هرفرد است وکسی نمی توانددیگران را ازکارمنع کند منع ازکارباید توسط دادگاه وطی حکمی وفقط برای زن توسط شوهرصادرمیگردد.وشرط مذکور غیرشرعی بوده وبرابربند3ماده232قانون مدنی شرط باطل است.دادخواست ابطال شرط مذکور واستردادسفته راتقدیم دادگاه نمایید.

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام . شرط مذکور قابل ابطال و همچنین سفته ها را نیز می توانید استرداد نمایید

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام بستگی داره سفته را بابت چه تعهدی به ایشان داده اید و تعهد هنوز برقرار است یا خیر