مشاوره حقوقی رایگان - ورود به منزل و اتهام سرقت

با سلام خسته نباشید دیروز از کلانتری به من زنگ زدن گفتن با همسرتون بیان کلانتری ما رفتیم بعد چند دقیقه ما رو با ماشین خودشون آوردن در خونه بعدم سه تا مامور بودن اومدن داخل خونه همه جای خونه رو گشتن همه رو به هم زدن من قبلاً مغازه تعمیرات موبایل داشتم و همه جا رو گشتم آخر گفتم موضوع چی است گفتن روز پنجشنبه جشن غدیر خم همسرم بچه‌هام که سه تا دختر هستند رفته بودن جشن اون افسر کلانتری گفتش که یک نفر دیده همسر شما این کارو انجام داده چند تا موبایل دزدیده به همین خاطر ما ما برای همین اومدیم بگردیم خوب الان من باید چیکار کنم چیزیم مشکلی هم نبودش فقط خانم بنده چون مشکل اعصاب و روان داره مواد مخدر مصرف می‌کردش و بچه‌های انتقال دادم به بهزیستی خب الان من کجا باید برم شکایت کنم دستم به کجا بنده به خدا از دیروز دارم روانی میشم در ضمن خودم هم سرباز هستم ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت اقامه شکایت سرقت ، شاکی باید ادعای خود را اثبات نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر مدرکی دال بر مجرمیت همسر شما پیدا نکنند �ما و ایشان کاری ندارند و قرار منع تعقیب صادر می‌شود و همسرتان تبرئه می‌گردد مگر آنکه شهودی جهت اثبات ادعای شاکی وجود داشته باشد و قراین مثبت ارتکاب سرقت از جانب همسر شما باشد در اولین فرصت ایشان را به کمپ معرفی و اعتیادشان را ترک دهید