مشاوره حقوقی رایگان - خشونت خانگی

سلام وقت بخیر
من 22 سالمه و از کودکی از مادرم به طرز وحشتناکی کتک میخوردم و هنوز حداقل ماهی یکبار این اتفاق میفته جوری که آثار جرح و کبودی روی بدنم میمونه میخواستم بدونم میشه شکایت کرد و اگه امکانش هست مجازاتش چی هست؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله حتما شکایت شود و با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و یا اینکه به دفتر خدمات قضایی مراجعه و شکایت خود را ثبت کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و شمایت خودرا مطرح بفرمایید