مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم و تخریب اموال

با سلام و خسته نباشید.
چندماه پیش بر اثر یه سو تفاهم که اشتباهن پیش اومده بود یه عده ای ریختن رو خانه ی ما به خواهر و مادر من در حضور پدرم و بقیه خانواده فحاشی و ناسزا مستقیم به خود خواهرم و مادرم گفتن و پدرم میخواسته زنگ بزنه به پاسگاه محل یا پلیس 110 یکی از اونا گوشی پدرم را میگیره میزنه به زمین و دیوار داغونش میکنن .
حالا راهنماییم کنین که پدرم جلوی قاضی چی بگه که قاضی متوجه بشه که گوشی و اطلاعات داخلش خیلی واسه بابام مهم بودن و اینکه فحاشی مستقیم به خواهرام و مادرم مستقیم گفتن.

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

درود از طریق شهود یکی از اقوام شما شاکی بشه بقیه شاهد