مشاوره حقوقی رایگان - جذب فرزندان ایثارگران

با سلام و وقت بخیر
من از سال 96 در شرکت دولتی بصورت شرکتی کار میکنم. تا اینکه قانون جذب فرزندان ایثارگران تصویب شد. پرونده پدر من کامل نبود و سابقه اش جمع نشده بود. شروع کردیم به جمع آوری سوابق و بعد از مدت طولانی تازه داریم به نتیجه میرسیم و توانستیم به بالای شش ماه برسونیم.
حالا من مدارک رو کامل کنیم میتونم از قانون جذب استفاده کنم یا به کل این قانون برداشته شده درسال 402؟؟؟

پاسخ ها :

فضلی               مهسا

سرکار خانم فضلی مهسا :

در حال حاضر همچنان این قانون موجود هست