مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

مهریه من 4 هزار متر زمین بوده که از طرف پدر شوهر به بنده داده شده بود اما برگه ای که حدودات و مشخصات ملک در ان نوشته شده و مهر کرده که دست شوهرم بود 10 سال قبل به عنوان امانت به برادرش داد ومن هم خبر داشتم حالا 20 روز قبل برای اولین بار به همراه شوهرم با دهیار محل براش خبر فرستادیم که برگه که عنوان امانت بهش داده بودیم پس دهدبه دهیار گفته برگه دست من بود و جدیدا پارش کردم در صورتی که میدانم دروغ میگوید.
1_حالا شکایتی که برای خیانت در امانت کرده ام نوشته ام تاریخ وقوع جرم موقعی است که با دهیار خبر فرستاده یعنی 20 روز قبل تا دچار مرور زمان نشود این رو در دفتر قضایی به من گفتن کار درستی کرده ام.؟
2_در ضمن متشکی عنه ملک مهر من رو برای خودش تصرف کرده و در حال کشت کار در ان است(مستثنیات)
3چکار کنم پرونده من دچار مرور زمان نشود و دادگاه رد نکند ؟؟؟
در یک سوال دیگر چرا موقع شکایت قیمت زمین رو در شکایت وارد کردن خیلی مهم است؟ چون من قیمت زمین را کم گفتم؟

پاسخ ها :

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
مدت مرور زمان در این جرم 3 سال است و شما میتوانید با شهود این امر را اثبات نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق نسبت به سوال مطروحه نیازمند بررسی اسناد ومدارک جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی می باشد