مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

سلام وقت بخیر. من میخام برای طلاق توافقی اقدام کنم بعد همسرم تو خونه همش میگه برو ی قرون ازم نخواه نگیر من میام امضا میکنم طلاقت میدم ب نظر شما برای اقدام باید دوتایی بریم یا خددم برم اقدام کنم فقط بنویسم توافقی میخام میتونم بکشونمش بیاد گیجم میشه کمکم کنید اینم بگم قبلا کتکم زده اقدام کردم پروندمون هس هنو من بخاطر بچهام برگشتم اما تغییری نکرد اینبار میخام توافقی خودمو خلاص کنم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

توافقی بعدا با مشکلات مالی روبرو میشوید یک مقدار از مهریه را مطالبه کنید

برای طلاق توافقی به دفاتر خدمات الکترونیک مراجعه و نامه مشاوره بگیرید و توافقات خود را قبل از ان بنویسید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
برای طلاق توافقی ابتدا زوجین باید در ‌مورد تمام مسائل توافق نمایید مهریه ، نفقه ، حضانت فرزند ، ساعات ملاقات فرزند و ...

ابتدا باید زوجین در جلسات مشاوره شرکت نمایند و دادخواست طلاق توافقی مطرح شود