مشاوره حقوقی رایگان - امضا دهیار روستا

با سلام ودرود.
بنده تقریبا یک سال ونیم پیش در روستایی زمین به متراژ108متر طبق قولنامه خریداری کردم چون ساکن تهران هستم کار رو به صورت کنترات دادم به یکی از اهالی همون روستا وطی یک قرارداد خانگی با امضا دو طرف قرار شد ایشون خانه رو تکمیل به بنده بدهد و کارهای اداری مربوط به ساختمان رو هم انجام دهد وامتیاز اب وبرق گاز رو بگیرد.چند نفر دیگه از اقوام مثل من همین کار رو کردن وسط کار من دهیار اعلام کرد که دیگه به غریبه ها امتیاز برا کنتور نمیدهیم یا100میلیون پول بدهن که امضا کنیم.این بنا به من گفت من بنیاد مسکن سند برات میگیرم احتیاج به دهیار نیست.چون خانه شما در طرح بافت مسکونیه.الان هم این اقابعداز چند ماه سرکار گذاشتن زده زیر همه حرفهاش و من خونه رو70در صد ساختم ولی اب برق گاز ندارم.باید چکار کنم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی مدارک و مستندات دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و