مشاوره حقوقی رایگان - دریافت انشعاب گاز و برق برای ملک روستایی

سلام. بنده ده سال پیش در یکی از روستاهای شهرستان اهر خانه ساخته‌ام و الان میخواهم انشعاب گاز و برق بگیرم دهیار و بخشداری همکاری نمی کنند و می گویند باید جریمه پرداخت کنید. ممنون

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید مشخص شود دلیل و مبنای جریمه شدن چیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
اگر غیرمجاز ساخت و ساز شده باشد آری شهرداری جریمه اخذ می‌کند و اگر انشعاب غیرمجاز با‌شد نیز آری جریمه دارد
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دلیل دهیار از ممانعت از انشعاب چیست؟! در صورت غیرموجه بودن دلیل موضوع را حتما از طریق فرمانداری پیگیری کنید تا به حق خود نائل شوید.

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

مطابق قانون باید مفصا حساب از دهیاری یا بخشداری داشته باشید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. چنانچه ساخت وساز شما قانونی و تمام مراحل قانونی ازجمله داشتن پروانه ساخت و... دارید و همکاری نمی کنند به فرمانداری مراجعه فرمایید .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر خلاف ساخته شده مبنا اخذ محوز پرداخت جرائم متعلقه است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق بنیاد مسکن موضوع را پیگیری نمایید و هم می‌توانید مبلغ را بپردازیم