مشاوره حقوقی رایگان - دیه 3 ضربه چاقو و خونریزی ریه

سلام من در یک درگیری 3 ضربه چاقو خوردم و ریه ام هم خونریزی کرد که عمل کردم و لوله وارد شکمم شد که خون را تخلیه کنه میخواستم ببینم دیه 3 ضربه چاقو محاسبه میشه یا فقط یک ضربه حساب میشه چون پزشکی قانونی برام نوشته یک عدد جاعفه ممنون اگه جواب بدین

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میزان دیه بسته به تشخیص پزشکی قانونی است و توسط اجرای احکام کیفرس محاسبه میشود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به میزان جراحات و تعداد جراحات و میزان معلولیت یا نقص عضو دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دیه همه جراحات جداگانه محاسبه میشود

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

تعیین میزان جراحات وارده با پزشکی قانونی و محاسبه دیه با اجرای احکام می‌باشد