مشاوره حقوقی رایگان - فروش قسطی خودرو

با سلام و سپاس
خودرویی برای فروش گذاشته ام و یکی از خریداران پیشنهاد داده که 200 میلیون نقد و 80 میلیون راقسطی پرداخت کند.
برای اینکه بعدا مشکلی پیش نیاید، از نظر حقوقی و قانونی چه مواردی را لحاظ کنم و در قولنامه چه نکاتی نوشته شود؟
بابت پاسخگویی شما سپاسگزارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است.
می توانید شرط فسخ قرار دهید.
با خسارت قراردادی تاخیر روزانه بنویسید.
از طرفی می توانید بابت الباقی ثمن معامله چک بگیرید .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید قرارداد توسط وکیل متخصص تنظیم شود

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما
پرسشگر عزیز

سوالاتی که در اینجا پاسخ داده میشود بصورت کلی است ، به شما توصیه می گردد که جهت جلوگیری از تضییع حق و حقوق قانونی خود در آینده حضوری به یک وکیل یا کارشناس حقوق مراجعه نمایید تا برای این امر قرارداد تنظیم نماید چرا که مباحث و مطالب حقوقی در قراردادها حتی یک کلمه میتواند بار حقوقی خاص خود را داشته باشد .

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

شرایط فسخ داشته باشید
بهتر است وکیل تنظیم نماید