مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به قرار منع تعقیب

با عرض سلام خسته نباشید. پرونده ی کیفری داشتم در دادسرا که قرار منع تعقیب صادر شد و به این قرار اعتراض شد حالا پیامک اومده برام که پرونده شما به دادگاه انتقال داده شده. میشه برام توضیح بدین چرا به دادگاه انتقال شده و چقدر احتمال داره رای توسط دادگاه نقض بشه و نظر بازپرسی1دادسرا مهمه برای دادگاه. با تشکر از شما

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،دفاعیات شمابرای تبرئه شدن مهم است ونه چیزدیگر،بنا براین احرازاتهام بزه انتسابی برای قاضی مهم میباشد‌موفق باشید