مشاوره حقوقی رایگان - برگشت پول بیعانه

با سلام . بنده در یک بنگاه خودروی پژو خود را که مدل پایین بود با خودروی صفر می خواستم معاوضه کنم . بنگاهی یک خودروی صفر را تحویل اینجانب داد و خودروی خودم را تحویل گرفت و ضمن نگارش قولنامه مبلغ سی میلیون بیانه به بنگاهی پرداخت نمودم و مابقی هم در چند روز آینده می بایست پرداخت کنم . بلافاصله خودروی صفر را برای کارشناسی بردم که متوجه شدم خودرو دارای رنگ می باشد که بلافاصله خودرو را برگرداندم و ایشان گفت بجای آن ، خودروی دیگری پیدا می کنم که روز بعد به من اعلام کرد که خودروی صفر دیگری پیدا کردم که سند خودرو ندارد و دو هفته دیگر آماده می شود که بنده گفتم نمی خوام و معامله رو بهم بزن .. حالا بنگاه دار می گوید خسارت من رو باید بدی از سی میلیون تنها 5 میلیون را می خواد برگردانه ... من چگونه می توان پیگیر برگرداندن پول بیانه خود باشم .. لطفا راهنمایی نمایید .

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

5 م را ضرر بکنی بهتره، خوب کاری کردی قبول نکردی، اون آدم کلاهبردار بوده، ماشینتو با 25 م پس بگیر بعد به اتحادیه و سازمان تعزیرات شکایت کن

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ابتدا از طریق اتحادیه پیگیری نمایید

و بعد دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید