مشاوره حقوقی رایگان - قیومیت فرزند

سلام و عرض ادب
همسرم قصد دارد در زمان حیاتشان تمام اختیارات مالی و تربیتی و تصمیمات آتی در مورد آینده و محل زندگی دختر 10 ساله مان را بعد از حیاتشان به بنده واگذار کند. آیا امکان پذیر است؟ چنانچه خدای ناکرده همسرم فوت نماید آیا وکالتی که به بنده می دهند دارای اعتبار خواهد بود؟
با سپاس

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. وکالت بعد از فوت منتفی میشود و پدربزرگ دخترتان ولایت وی را خواهد داشت.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وکالت نه ولی میتواند وصیت کند و شما را وصی خود قرار دهد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام وکالت با فوت از بین میرود ولی شما بعد از فوت پدر ، قیم خواهید بود و امورات مالی فرزند باشماست مگر جد پدری داشته باشد که ایشان ولی خواهند بود و همسرتان بهتراست وصیت کند و شما را وصی امور فرزندتان کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

اگر پدربزرگ هم دارد ولایت او با پدربزرگ است ولی سایر امور با مادر

مهدی نجف نژاد

جناب آقای مهدی نجف نژاد :

وکالت باطل است واگزاری برخی حقوق امکان پذیر است