مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تمبر وکیل

سلام
هزینه تمبر مالیاتی وکیل برای پرونده های حقوقی چک چجوری محاسبه میشه یعنی به ازای هر میلیون چقدر باید بدیم؟ درصدیه یا فرمول خاصی داره؟

پاسخ ها :

بیتا اخوان مدرس

سرکار خانم بیتا اخوان مدرس :

هزینه تمبر مالیاتی وکیل، 5 درصد نیزان حق الوکاله طبق تعرفه است. منظور این است که ابتدا حق الوکاله مطابق آیین نامه حق الوکاله وکلای دادگستری محاسبه و سپس 5 درصد آن به عنوان تمبر مالیاتی منظور می گردد. وبسایت و نرم افزار دادحساب می تواند بشما کمک کند و نرم افزارهای دیگر هم وجود دارند