مشاوره حقوقی رایگان - کسب درامد از فضای مجازی

باسلام بنده مدت 5ماهه از تلگرام کسب درامد میکنم و ممبر میفروشم
چندوقت پیش تو یه گروه که نوشته بودن ادد بزنید پول بگیر
منم رفتم پی وی مدیرش و گفتم ممبر میزنم اونم به حسابم مبلغ یک میلیون 100صدزد من هم براش ممبر زدم تا 3هفته پیش که دوباره بهم گفت ممبر برای کانالش بزنم و مبلغ 2میلیون به حسابمم واریز نمود که بعد از چندروز که من کل پول را خرج کرده بودم مدیرش بهم گفت که پول فیشینگ یا همون دزدی هست که به حساب من زده من هم کلی بحث کردم و بلاکش کردم حالا چیکار کنم بنظرتون. خیلی داغونم ایا پای من هم گیره من که نمیدونستم چون خیلی برای ممبرر میان پی ویم . و اینک اگه مستقیم از کارت بانکی کسی سرقت کرده باشه و زده باشه برای من و طرف شکایت کنه ازم من چیکار کنم چندروزه خواب و خوراک ندارم
ممنون میشم جواب بدین
با تشکر از شما

پاسخ ها :

یک وکیل

باید حضوری به وکیل مراجعه کنید