مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد

با سلام
همسر من بیش از سه سال است که خانه مشترک را ترک کرده و دادگاه عدم تمکین ایشان را داده و همچنین ناشزه بودن و الان بنده تقاضای ازدواج مجدد دادم ولی دادگاه ان را رد کرده بنده تمام حق و حقوق ایشان را پرداخت کرده ام فقط از بابت مهریه دارم اقساط ان را هر ماه پرداخت می کنم ولی دادگاه در رای خود اعلام کرده باید تعیین تکلیف نهایی رابطه زوجیت از حیث بقا یا زوال ان مشخص شود ایا درست است و در دادگاه تجدید نظر رای را عوض می کنند

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادگاه به نفع شما گفته اول تکلیف وی را تعیین کن طلاقش بده بعد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام احکام شما می‌بایست مورد مطالعه قرار گیرد موارد درج شده در دادنامه مهم است