مشاوره حقوقی رایگان - جوابیه ابلاغیه الکترونیک شورا

سلام باشخصی کولرساز که کولر اینجانب رابرای تعمیر بازکرده وبرده کارگاهش به اعتراف واذعان خودتعمیرکاردرجلسه رسیدگی شورا نتیجه رسیدگی تعمیرکار تعهد نمود درعرض15روزکولرراتحویل دهدولی متاسفانه 45روزاست که دراجرای تعهدخودهیچگونه عملی انجام نداده امروزه شورا تعهدنامبرده را طی تصمیم شورا منوط به تایید قاضی شورا مبنی بر انجام تعهد ومختومه کردن پرونده ابلاغ نموده
سوال من چگونه می‌توانم لایحه برای شورا ارسال کنم که خوانده هیچ عملی درجهت رفع تعهد خود درراستای جبران خسارت بنده ننموده با تشکرازشماعزیزان

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

با سلام.
باید به دفتر خدمات قضایی الکترونیک مراجعه نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام رای دادگاه به شما ابلاغ خواهد شد