مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق

با سلام زن من چند ماهی هس بدون دلیل قهر میکنند و به خانه مادرش میرود،،تنها دعوایی که تو پنج سال کردیم این بود که میگفتم خونه رو خواهشا تمیز نگه دار،،،ا بدون هیچ بی احترامی،،،این اواخر مدام قهر میکرد و چند ساعت بیشتر نمیذاشتم اونجا بمونه،،17 تیر مادرش و صدا زد و وسایلاشو برداشت و رفت،،بدون هیچ بی احترامی راشون انداختم،،،بهم گفت نه زنگ بزن نه پیام بده،میرم طلاق بگیرم،،فرداش تحمل نکردم،اول اصرار به برگشت و خواهش نمودم،،سپس،برای اولین بار به سیم کارت خودش و مادرش کلی فحش فرستادم،،،امروز ازم به جرم فحاشی و رانده شدن از منزل شکایت کردن،،ایا همین پیام ها دلیل میشود حق طلاق داشته باشد؟؟؟؟ممنونم واجب هست

پاسخ ها :

میثم نعمت

جناب آقای میثم نعمت:

سلام بنا به الفاظ نوشته شده توسط شما ممکنه به جرم توهین و تهدید محکوم شوید اما این که به واسطه همین دلیل تقاضای طلاق بدهد خیر و نیاز به دلایل محکم تری داره و قاضی با این شرایط معمولا حکم به طلاع به علت عسر و حرج نمیدهد

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

در صورت طرح شکایت کیفری و گرفتن نتیجه بله میتونه دلیل عسرو حرج باشه