مشاوره حقوقی رایگان - بازگرداندن آپارتمان

سلام. بنده 4سال پیش آپارتمانی برای همسرم خریدم وتمام بهای آن را خودم پرداخت کردم مدارکش موجود است کپی و رسید چک‌ها را دارم و آن را به همسرم هدیه دادم آیا میتوانم دادخواست اثبات عقد هبه و تنفیس رجوع شرعی از هبه وابطال اسناد انتقالی را بدهم وآپارتمانی را بگیرم

پاسخ ها :

میثم نعمت

جناب آقای میثم نعمت:

سلام بسته به شرایط فرق میکنه این که دادگاه باید هبه بودن را احراز کند که با توضیح شما در خصوص پرداخت ثمن معامله توسط شما و شهادت شهود امکان اثبات هبه هست اما ممکنه که قاضی نپیذره اما در فرض اثبات هبه همسر شما با انتقال سند ملک باعث غیر قابل رجوع شدن هبه (در فرض اثبات) خواهد شد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
استردد وجه می توانید مطرح نمایید البته اثبات همه با شهادت شهود هم امکان پذیر است