مشاوره حقوقی رایگان - تماس مکرر فتا

باسلام واحترام من همون خانم 46ساله هستم خواستم بدونم خوب فتا ده بار زنگ میزنه و من مراجعه نمیکنم بالاخره اگه من مَضنون ب کاری هستم باید حکم جلب بفرسته ومن رو ببره ولی این آقایی ک از فتا زنگ میزد وخودش رو سرگرد معرفی می‌کرد ب تمام شماره‌ای مرتبط بامن هم زنگ زده و تهدید کرده بود ک من باید برم فتا و اگه نرم جلب میشم حدود 100 بار زنگ زدن ایشون ودیگه خبری نشد خواستم بدونم خب زنگ زدن بیش از حد خوب مشکوک نیس وبعدش هم دیگه خبری نشد ی سیم کارت من هم دست دختره ک ب اون وهمکاران ک باهاشون تو محیط کاری رابطه داشته زنگ زدن وتهدید کردن من باید برم دفتر فتا درمیدان حر تهران الان نزدیک یک ماه گذشته وخبری از زنگ وفتا وحکم جلب نیس و من باز بشدت نگرانم چیکارکنم بنظرتون فتا باتلفن انقد پیگیر میشه؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

احضار باید از طریق ابلاغیه صورت گیرد نه تلفنی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پلیس فتا اگر ابلاغی برای شما دارد تلفنی نباید باشد باید ابلاغ قانونی واقع شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید حضورا به پلیس فتا مراجعه نمایید