مشاوره حقوقی رایگان - تماس تلفنی از سوی پلیس فتا به دوستم بخاطر من

سلام خسته نباشید
خدمتون عرض کنم که بنده دانشگاه افسری نیرو هوایی ارتش قبول شدم بعد الان یه از خدا بی خبر رفته پلیس فتا حالا نمیدونم تماس گرفته باهاشون یا حضوری رفته بعد بهشون گفته من میخاستم عکساشو پخش کنم و اینا
من قبلا اون خانوم رو میشناختم ولی الان 2 ساله که بنده هیچ خبری از ایشون و خانواده اش ندارم.
از پلیس فتا به دوستم زنگ زدن گفتن اره یه همچین قضیه ای بوده و بزودی میایم سراغ دوستت (یعنی من)
و بعد دوباره بعدازظهر زنگ زدن بهش گفتن بره پلیس فتا اظهاراتشو بنویسه و فلان.

دوستم قرچک زندگی میکنه اون خانوم هم همینطور ولی من کرمانشاهم.

ما حرفاشونو باور نکردیم و گفتیم شاید یکی داره مزاحممون میشه ولی بعدش رفتم تو اینترنت شماره پلیس فتای قرچک رو پیدا کردم دیدم همون شماره اییه که با دوستم تماس گرفته!

اولا من واقعا هیچ کاری با اون خانوم نداشتم و ندارم هیچ خبریم 2 ساله ازش ندارم

دوما بنده میخام برم دانشگاه افسری چرا باید برای خودم سو سابقه درست کنم؟

من نمیدونم این خانوم چه قصد و غرضی داره ولی من امیدم به خداست و ادای حیثیت میکنم.

یه سوال داشتم، اگه ایشون به پلیس فتا مراجعه کردن چرا به خودم زنگ نزدن؟من خودم شخصا منتظر تماسشونم و اینکه چرا باید به دوستم زنگ بزنن؟

ببخشید خیلی طولانی شد. میشه لطفا راهنمایی کنید که چیکار کنم؟??❤ میترسم خدایی نکرده پرونده کیفری واسم درست کنن نتونم دیگه استخدام بشم??

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متاسفانه امکان بروز مشکل وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر به شما ابلاغ شود حضورا مراجعه و از خود دفاع نمایید و

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

موضوع نیاز به بررسی شکایت و دلایل اثباتی شاکی داره ضمن اینکه صرف شکایت دلیلی بر محکومیت نیست از طرفی موضوع بنحوی است که علیرغم بحث مرور زمان آن شاکی نیز در موضوع معنونه دخیل خواهد شد.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

تا با شما تماسی گرفته نشده اقدامی نکنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اینکه برای شما در ابتدای استخدام پرونده کیفری تشکیل شود اصلا به صلاح شما نیست و ممکن است در گزینش همین نکته باعث رد شدن شما شود باید پرونده دقیقا مطالعه شود دوست شما در ابتدا به عنوان مطالع احضار شده شما نیز منتظر ابلاغ باشید که احضار شوید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اصلا نگران نباش یک نفر حسودیش شده که شما افسری قبول شدی داره منفی بافی می‌کنه ولی انشالله مسئولین استخدام به این سادگی گول نمیخورند

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. این روال و دیالوگ پلیس پشت تلفن و.. احتمال زیاد است قانونی نمی باشد . خانم ابتدا می بایست از شما شکایت کیفری نماید و از سوی قاضی موضوع به پلیس فتا ارجاع می گردد. شما می توانید جهت اطمینان با شماره 197 پلیس با ارائه شماره ای که مدعی بوده از پلیس فتا است ، از تماس گیرنده شکایت نمایید . موضوع روشن خواهد شد . درضمن اگر ثبت نام ثنا نکرده اید، به دفاتر خدمات قضایی مراجعه و ثبت نام نمایید . تا اگر از شما شکایت شده یا ابلاغ قضایی دارید برایتان پیامک شود .

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

اگر با شما تماس گرفته شود و یا ابلاغ شود مراجعه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نگران نباشید صرف شکایت دلیلی بر محکومیت نیست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

صرف تماس از پلیس فتا سوء‌سابقه ایجاد نمی کند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ممکن است دوست شما را به عنوان مطلع یا شاهد احضار کرده باشند . در سامانه ثنا ثبت کنید تا احیانا اگر شکایتی از شما شد مطلع شوید یا حضوری پیگیری نمایید تا حکم غیابی علیه شما صادر نشود

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
ابتدا در سامانه ثنا ثبت نام کنید
و فورا از طریق فتا حضورا پیگیر شوید
واگر چنین موضوعی صحت داشت باید به شما تفهیم اتهام شود و شما می توانیدضمن دفاعیات خود بدلیل اتهام واهی از ایشان شکایت کنید و صرف داشتن پرونده کیفری سوء سابقه موثری برای شما ثبت نخواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شاکی باید با دلایل قانونی ادعای خود را ثابت کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

هر زمان با خود شما تماس گرفته شد پیگیری نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام اگر به شما ابلاغ شود حضورا مراجعه و از خود دفاع نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

منتظر تماس ویا ابلاغ باشید و از خود رفع اتهام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما نیاز به بررسی و گفتگوی متقابل دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه احتمال بروز مشکل برای شما وجود دارد در صورتی که سامانه ثنا ندارید سریعا نسبت به فعالسازی آن اقدام نمایید و همینطور با شماره 197 تماس گرفته و موضوع را جویا شوید