مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پول از سایت شرط بندی قمار

سلام خدمت شما بزرگواران
خدا ازش نگذره رفیقی ک بهم گفت بیا شرط ببندیم بازی چلسی و منچستر و.
4سال میگذره بعد این حرفش و معرفی سایت شرط بندی بت کارت سایت خارجی به منه بی جنبه من هرچی داشتم و نداشتم رو باختم خدا ازش نگذره البته هرسری ک میخواستم شارژ کنم باید کارت ب کارت میکردم سندش هست .شدم ی ادم عصبی و افسرده تا پول دستم میاد همرو میریزم سایت تا الان حدود 600ملیون باختم نمیگم برد هم داشتم برداشت هم کردم ..اما یک روز بعد همون مبلغ برد رو باختم ماشین و موتورم تو این راه از دست دادم . حتی دلم نمیومد ی دست لباس بخرم و نخریدم چند سالی میشه حتی تو این راه گوشی دستمو فروختم و ب این طرز فکر ک پولمو برمیگردونم الان با گوشی مادرم پیام میزارم برای شما دیگه جوری شده نمیرم سر کار ک بیام و ببازم و تا امروز ک دیدم حساب بانکیم مسدود شده یعنی کارت ب کارت نمیشه کرد.از شما خواهشی ک دارم وکلای محترم اگر با شکایت من درصدی از پولم و دریافت میکنم راهنمایی کنید برم شکایت کنم نرم اونجا خودمم زندانی کنن و شلاقی و جریمه ای بندازن گردنم چون واقعا ناامیدم از زندگیم ممنون از نگاهتون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
در صورت شکایت اصولا نتیجه نخواهید گرفت و