مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری مال مشاع بصورت وکالتنامه ای

من و برادرم تو باغ یک زمین مشاعی داریم، که من تو سال 96 حصار کشدیم،بعد تو باغ خیلی برادرم اذیت کرد،منم تو سال 99 به دوست صمیمیم واگذاری کردم،با وکالتنامه فروش فقط،و در جمله اولش نوشتم که رفع کلیه موانع قانونی و ثبتی و حقوقی،الان دوستم به یه نفر دیگه داده،و اون زمین هم 4 قسمت تفکیک کردن، اول تو دادگاه حقوقی برای من شکایت کرد و دادگاه حکم به بی حقی صادر کرده و تو تجدید نظر هم تایید شده،الان دوباره تو کیفری شکایت کرده برای فروش مال غیر،در صورت اینکه من درسته وکالتنامه فروش دادم به دوستم،اونم به یه نفر دیگه داده،و نفر آخرم سند زده به 4 نفر،ولی خوب من فروش مال غیر نکردم،یک نوع صلح حقوق کرده ایم،الان به نظرتون نتیجه چی میشه؟
حالا قاضی کارشناس هم برای باغ خواسته که بیاد اونم میگه شما قبلا شفاها افراض کردین،به نظرتون چی میشه نتیجه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و