مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم نوزاد

سلام.من درمورد حذف پیشوند اسم نوزادم( با اسم امیرپارسا)با اداره ثبت احوال مشهد صحبت کردم گفتن تا 18 سالگی هرگونه تغییر نام ممنوع شده و از طریق دادگاه هم نمیتونید کاری بکنید.
من باید تا 18 سالگی فرزندم صبر کنم و راهی نیست؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر دروغ گفته اگر پاسخ منفی دادند به دادگاه خانواده شکایت کن

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
پدر میتواند درخواست تغییر نام را بدهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال درخواست خود. را پیگیری کنید اگر موافقت نشد به ناچار باید دادخواست بدهید