مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه تجدید نظر

سلام وقت بخیر

مدت زمان بررسی پرونده در دادگاه تجدید نظر چقدر است ؟

بعد از صدور رای 20 روز مهلت اعتراض بود که لایحه اعتراضی تقدیم دادگاه شد چه مدت زمان میبرد ک حکم‌نهایی شود .

بنده در پرونده ای شاکی بودم که مجرم مجازات 16 میلیون جریمه نقدی و 7 مازندان و اشد مجازات در دادگاه بدوی حکم صادرشده و در طی زمان اعتراض با تعهد محضری و استشهاد محلی تعهد داده ک جرم رو تکرار نمیکنه تهدید و فحاشی و پخش عکس بود جرم ایا در مرحله تجدید نظر امکان شکستن حکم وجود دارد ؟ و اینکه چه مدت از پایان وقت نظارت زمان میبرد تا حکم نهایی شود با توجه به حیثیتی بودن پرونده .

پاسخ ها :

عبدالرسول کمالی

جناب آقای عبدالرسول کمالی :

درود،بررسی پرونده در دادگاه تجدیدنظر بستگی به مهلت خاصی ندارد هر چه شعبه خلوت تر باشد به پرونده سریع تر رسیدگی می شود ، مجازات در دادگاه تجدیدنظر شدید تر نمی شود مگر اینکه کیفر تعیینی برای متهم مطابق با قانون نباشد که در این صورت ممکن است مجازات تعیینی در حکم دادگاه بدوی تغییر کند. بله امکان نقض حکم وجود دارد چراکه ممکن است اعتراض محکوم علیه یا متهم مؤثر در مقام باشد و موجبات نقض حکم معترض عنه را فراهم آورد در کل اگر پرونده در دادگاه کیفری و قبل از آن در دادسرا یا همان مرجع تعقیب با دقت و حوصله بسته شده باشد امکان نقض حکم بسیار کم است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و
اسناد و مدارک مربوطه باید به نظر برسد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام زمان مشخصی ندارد و نتیجه نیز قابل پیش بینی نیست.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مدت زمان قابل پیش بینی نیست نه از طرف من نه هیچ وکیل دیگری
اما در خصوص شکستن حکم بستگی به مراتب دفاع طرف مقابل شما دارد اما شما نیز میتوانید اقدام به تبادل لوایح در این خصوص فرمائید