مشاوره حقوقی رایگان - دریافت هزینه وکیل از سایر وراث

باسلام خدمت دادراهی های عزیز
من پدرم پارسال فوت کردن برای انحصاروراثت اقدام کردم و مبلغ 150میلیون تومان هزینه وکیل و غیره کردم آیا میتوانم برای دریافت هزینه ای که کردم از سایر وراث شکایت کنم چون اصلا با من همکاری نکرده اند

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حق الوکاله وکیل تا سقف تعرفه قابل مطالبه است اقدام نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله در صورت محکومیت آنها می توانید خسارت دادرسی و حق الوکاله وکیل در حدود تعرفه را مطالبه کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای اخذ گواهی انحصار وراثت نیازی به وکیل نبود و خودتان می توانستید انجام دهید و مبلغی که بابت حق الوکاله پرداخت کردید خیلی زیاد است و امکان مطالبه حق الوکاله برای شما ممکن نیست.

شیدا بزمی

سرکار خانم شیدا بزمی :

سلام بله، به طرفیت سایر وراث مطالبه وجه مطرح کنید. و مدارک پرداختی و موضوع پرداخت را صریحا مشخص کنید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر مگر قرارتان بوده باشد از جانب ان ها وکیل بگیدید