مشاوره حقوقی رایگان - عزل وکیل متخلف

از وکیلی درخواست وکالت کردم بعد متوجه شدم تازه کار است و ایشان با اصرار بنده را پیش وکیل با تجربه برد که ایشان کار بنده را انجام دهند و با مراجعه قبول کردن و وکیل اولی که من قبولش نداشتم گفت با من وکالت بنویس و من از طرف ایشان هم امضا میکنم و امضا کرد دو تایی کار انجام بدهیم متاسفانه وکیل با تجربه گفت من کار انجام نمیدهم و این وکیل را هم در همان روز که وکالت رو امضا کردیم گفتم من شمارو قبول ندارم مدارک اصل بنده را بده و ایشان تمام مدارک اصل بنده را نگه داشته و میگوید نصف وکالت را باید بدهی تا من مدارکتو بدم در غیر اینصورت به من مدارکی ندادی در صورتیکه خودش اصل مدارک را اسکن کرده و شکوائیه تنظیم کرده حال بنده باید چه کنم در همان روز هم پیامک دادم که به اعتبار وکیل همکارشان پرونده دادم.

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

در صورت ابطال تمبر مالیاتی و ارجاع قاعدتا مبلغی از حق الوکاله به ایشون تعلق خواهد گرفت
در هر صورت اگر شکایتی از وکیل عضو کانون وکلای دادگستری داشته باشید میتونید به کانون مربوطه مراجغه کرده و شکایتتون رو مطرح کنید