مشاوره حقوقی رایگان - دادنامه

سلام برادر خانوم من درتاریخ 95/7/24 یه دادنامه براش صادر شده البته خودش حضور نداشته با قید وثیقه آزاد شده بود. طبق حکم دادنامه 13سال زندانی براش بریدن تا 9ماه پیش که بخاطر سرقت دستگیر شد و الان زندان هست میخواستم بدونم الان این دادنامه حکم قطعی هست و باید 13سال بغییر حکم جرمی که ایندفعه کرده بکشه و اگر راه حلی داره ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

درصورتی که وقت تجدید نظر تموم شده باشد بله قطعی است وباید برای هر جرم مجازات همان جرم را تحمل کند

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، اگر دادنامه جدید آمده و مطابق قانون غیابی باشد ایشان حق واخواهی دارد حال که مجازات ایشان سنگین است و ظاهراً برای برائت هم نمی توان کاری کرد. ایشان اگر هنوز وقت اعتراض دارند یک لایحه آماده کنند و حق اعتراض خود را ساقط کنند و تقاضای تخفیف مجازات کنند، دادگاه تا یک چهارم مجازات می تواند به وی تخفیف دهد. ضمناً باید دادگاه را در خصوص حبس فعلی آگاه کند تا حکم واحد صادر شود.