مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

صیغه نامه طلاق رجعی خوانده و گواهی شده اما هنوز ثبت دفتری نشده و در دوران عده هستیم. خانم ، بعد از 40 روز از تاریخ صیغه نامه طلاق با ارائه دادخواستی ادعا کرده که در طول یکسال قبل از صیغه نامه ، نفقه ایشان بطور کامل پرداخت نشده و خواهان دریافت نفقه می باشد . به شورای حل اختلاف مربوطه لایحه ای تنظیم و تقدیم کردم که ادعای ندادن نفقه بعد از جاری شدن صیغه طلاق و دریافت کامل نفقه دوران عده ، وجه قانونی ندارد اما قاضی دستور داده که کارشناسی شود و مقدار نفقه قانونی مشخص شود .
سوالم این است که آیا زن می تواند بعد از جاری شدن صیغه نامه طلاق و دریافت نفقه دوران عده بصورت کامل و نداشتن اعتراضی در ان موقع و قبل از آن ، مجددا اقدام به درخواست نفقه نماید ؟ مگر داستان تا کجا می تواند ادامه یابد ؟
متشکرم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
مگر دررای طلاق وگواهی عدم امکان سازش تکلیف نفقه زن مشخص نشده است؟درهرحال زن می تواند نفقه معوقه رانیز مطالبه کند

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

در صورتی که در رای دادگاه تکلیف نفقه مشخص و تعیین و تکلیف نشده باشد . زوجه نسبت به نفقه معوقه می تواند اقدام کند . در کل ارتباطی به طلاق ندارد

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام بله درخواست نفقه معوقه زوجه در هر حال ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌امکانپذیر است