مشاوره حقوقی رایگان - ظاهرسازی و جانمایی دروغین پارکینگ در حیاط مشاع

سلام
بنده آپارتمانی خریداری کردم که در زمان بازدید جای پارک ماشین با پلاک نصب شده بر روی دیوار حیاط مشخص بود و آن را بعنوان جای پارک بنده معرفی نمودند حتی در آن ماشینی پارک بود که گفتند مال واحد دیگری است و در روز تحویل واحد به او میگویند ماشینش را بردارد. ولی هنگام تحویل ملک مالکین دیگر معترض شده و گفتند حق پارک در حیاط را ندارم.چون واحد فوق مطابق سند پارکینگ ندارد. و پلاک نصب شده را کنده و گفتند اینجا حیاط مشاع است
با توجه به آنکه در مبایعه نامه نوشته شده بدون پارکینگ و بنده به آن دقت ننموده بودم و اصل سند را نیز ندیده ام و به صحبت های شفاهی و پلاکی که بر روی دیوار نصب بود و جای پارک ماشین واحد فوق را مشخص میکرد اعتماد کردم آیا اکنون میتوانم با اعمال خیار تدلیس معامله را فسخ کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب به صورت کلی باید عرض کنم بله امکان‌پذیر است اما موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد