مشاوره حقوقی رایگان - بطلان عقد رهن فضولی

سلام خسته نباشید
مادر بزرگ من یک ملکی رو با وکالت نامه و به همراه یک اقرارنامه محضری به مادرم واگذار کرده و در اقرارنامه صراحتا ذکر شده که ملک رو فروخته و ثمن‌ آنرا دریافت کرده و اسقاط کافه خیارات به عمل آمده اما بعد از این واگذاری مادر بزرگم ملک رو برای پسرش(عموم) وثیقه گذاشته و بازداشت کرده و الان مادرم به همین علت نمیتونه سند رو به نام خودش منتقل کنه خواستم بدونم الان ما با این شرایط تحت چه عنوان طرح دعوی کنیم؟
اعتراض ثالث اجرایی یا بطلان عقد رهن فضولی یا الزام به فک رهن یا الزام به رفع بازداشت
ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شکایت انتقال منافع غیر را مطرح نمایید یعنی کسی که منافع ملک دیگری را بدون اجازه، به غیر منتقل می نماید، مانند شخص کلاهبردار مجازات خواهد شد.
مجازات کلاهبرداری بر طبق قانون تشدید مجازات مرتکبین اختلاس، ارتشا و کلاهبرداری علاوه بر رد اصل مال، در حدود یک الی هفت سال حبس و همچنین جزای نقدی به میزان ارزش خود آن مال و در اینجا منافع به ناحق استفاده شده، می باشد .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

اثبات وقوع بیع والزام به رفع بازداشت وثیقه واللزام به تنظیم سند رسمی علیه صاحب سند وفروشنده ومتهم ودادستانی دهید

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

خیر دادگاه کسی رو مالک میشناسه که سند به نامش باشه اقرارنامه به خودی خود انتقال مالکیت نمیکنه

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اقرارنامه و وکالت نامه به خودی خود ایجاد حق مالکیت نمی کند.
برای الزام به فک رهن یا الزام به رفع بازداشت ابتدا باید وقوع بیع و انتقال مالکیت اثبات گردد. می توان خواسته اثبات وقوع بیع و الزام به فک رهن را با هم مطرح کرد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع مطروحه به این شکل قابل ماسخ نیست ‌. برای پاسخگویی به این سوال به شکل کاربردی و جامع و دقیق بایستی مدارک و مستندات پیرامون موضوع به دقت مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد .

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
با توجه به وکالت نامه که سند رسمی محسوب میگردد میتوانید اعتراض ثالث اجرایی نمایید ، هر چند رویه اجرا گاها وکالت نامه را بعنوان سند رسمی نمیپذیرد و سند قطعی را ملاک میداند ، با مراجعه به اجرای احکام منطقه مورد نظر ، از رویه مطلع شده و در صورت تایید اقدام به اعتراض ثالث اجرایی نمایید ، در غیر اینصورت اقدام به اثبات و احراز وقوع عقد بیع با توجه به تاریخ مقدم و سپس اقدام به اعتراض ثالث اجرایی و فک سند نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

برای اعتراض ثالث اجرایی اگر شخص دارای حکم قطعی یا سند رسمی که دلالت بر مالکیت وی نسبت به مال توقیف شده می باشد و تاریخ آنها مقدم بر تاریخ توقیف صورت گرفته باشد میتواند درخواست رفع توقیف کند.
توقیف عقد نیست که بطلان آن را درخواست نمایید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر به شما مخاطب سایت دادراه با این مطلب شروع کنیم که پرونده هایی که تماما ملکی یا حتی یک سر آن مرتبط با زمین و املاک و باغات است و کلا اموال غیر منقول میشود به این شکل حل و فصل نمی‌شود که فقط پرسیدن یک سوال کوتاه و مختصر شما را به راه حل نهایی سوق دهد چرا که ابعاد حقوقی به یگدیگر پیوند دارد هرچند شباهت هایی به یکدیگر دارند ولی متفاوت هستند مخصوصا پرونده ملکی را به هیچ وجه نباید مورد غفلت قرار گیرد به همین دلیل اشتباه در خود عنوان خواسته که در ستون دادخواست ذکر میکنید یا دفاعیات به ضرر افراد دخیل است. با توجه به صحبت هایی که شد بهتر است بررسی مفصلی از اوضاع و احوال پرونده صورت گیرد اینکه چگونه طرح دعوی شود و دلایل آن چه میتواند باشد و آیا این دلایل نیز باید در ارسال دادخواست بارگزاری شود یا خیر و بر چه مواد قانونی استناد شود مهم است چرا که باید بر اساس قوانین موجود و مستند و مستدل باشد و باید خاطر نشان کرد که درصورتی که دادخواست به طور صحیح و درست مطرح نشود بلاشک در اولین مرحله رسیدگی رد شده و همچنین ممکن است شرایط شکلی آن درست باشد و نام دادخواست را بشود روی آن گذاشت ولی به صلاح نباشد که این نوع دادخواست با این کیفیت و این دلایل به شعبه قضایی ارسال شود که این از وظایف وکیل است که این مصلحت را تشخیص دهد . اگر هم که پرونده در جریان باشد باید مطالعه پرونده در شعبه حقوقی صورت گیرد که وکیل از جزئیات پرونده باخبر شود و دفاعیات مناسب و کاملی انجام دهد .

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام
مدارک باید بررسی شود اما به نظر میرسد دادخواست الزام به تنظیم سند و فک رهن همزمان بدهید. بهتر است قبل از طرح دعوی از وکیل کمک بگیرید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

تحت شرایطی همه امکان دارد نیاز به اطلاع از جزییات بیشتری دارد