مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم سهم الارث

سلام
مادربزرگم فوت کرده 4 دختر دارد و یک منزل در زمان حیات سه دانگ از منزل مسکونی خود را به نام یکی از خاله هایم قانونی منتقل نموده آیا مابقی دختران می توانند این 3 دانگ را برگردانند؟
و اینکه برای مابقی 3 دانگ هم سهم می برد ؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ سوال اول خیر
پاسخ سوال دوم بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر امکان ندارد

3 دانگ باقیمانده بین ‌تمام 4 ورثه تقسیم خواهد شد
و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد کسی هم نمی‌تواند مدعی شود مگر تحت شرایطی خاص

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
اگر در صحت سلامت عقل و روان و با اختیار انتقال داده باشد کاری نمیشه کرد.
هر کسی در زمان حیات اختیار اموال خود را دارد و به نام هر کسی که بخواهد می تواند انتقال دهد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نسبت به نقل و انتقالی که مادربزرگ شما در زمان حیات خویش به انجام رسانیده‌اند اقدامی نمی‌توان صورت داد ولی در رابطه با مابقی دانگ‌ها، طبق قانون ارث تقسیم صورت خواهد پذیرفت.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اکر در زملن حیات مادر بزرگ بوده قابل بازگشت نیست مگر انکه توافق و تقسیم نامه ای مکمل ان وجود داشته باشد که در ان صورت قابل پیگیری است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برگرداندن سه دانگ بستگی به نوع انتقال دارد و عموما قابل بازگشت نیست چرا که در زمان قید حیات ایشان اتفاق افتاده
در خصوص مابقی 3 دانگ خاله سهم نمی برد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قبلا گفته شد که نسبت به نقل و انتقالی که مادربزرگ شما در زمان حیات خویش به انجام رسانیده‌اند اقدامی نمی‌توان صورت داد ولی در رابطه با مابقی دانگ‌ها، طبق قانون ارث تقسیم صورت خواهد پذیرفت.

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام
خیر در زمان حیات اختیار اموال با مادربزرگ شما بوده است؛ مگر اینکه تحت شرایط خاصی بتوانید محجوریت ایشان را اثبات و معامله را ابطال نمایید.

فاطمه طباطبایی نیک

سرکار خانم فاطمه طباطبایی نیک :

سلام تا زمان حیات فرد می تواند هر نوع تصرفی در اموال خود بنماید فلذا امکان بازگرداندن 3 دنگ وجود ندارد. در خصوص سه دانگ دیگر نیز ایشون هم ارث میبرند