مشاوره حقوقی رایگان - خسارت مال

سلام عروسمون برا توقیف سند 50 ملیون به حساب دادگاه واریز کرده اگر محکوم بشه اون پنجاه ملیون رو به عنوان خسارت میتونم بگیرم یا نه؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر اما میتوانید دادخواست مطالبه خسارت دهید تا رسیدگی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر مگر به شما خسارت وارد شده باشد و شما خسارات را اثبات نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با شرایطی امکان پذیر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر باید اثبات ضرر و زیان شود کار شما نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
علی‌القاعده 50 میلیون تومان واریزی در وجه دادگستری به علت خسارت‌هایی است که به طرف مقابل دعوا وارد می‌شود و شما به تناسب خسارتی که وارد شده است می‌توانید از آن 50 میلیون تومان برداشت کنید.

مسعود رضا بلادری

جناب آقای مسعود رضا بلادری :

درود بر شما، اگر محکوم شد و راي قطعي شد 10 روز فرصت دارید دادخواست مطالبه خسارت فرماييد

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام با حصول شرایطی بله ممکن خواهد بود.