مشاوره حقوقی رایگان - حذف نام همسر از شناسنامه

سلام خانومی 18 ساله با هایمن ارتجاعی و در دوران عقد با همسرشان رابطه داشتند وبعد از 6 ماه در حال جدا شدن هستند
اول این ک در پزشکی قانونی تا چ مدت بعد از رابطه ؛ اخرین رابطه شون مشخص میشه؟
و چون هایمن ارتجاعی هست میشه نام همسر سابقشون از شناسنامه شون حذف بشه یا خیر؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. آری امکان پذیر است با شرایطی

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام حذف نام همسر از شناسنامه در صورت ازدواج مجدد تان میسر می‌شود.‌