مشاوره حقوقی رایگان - هایمن

سلام. من یک ساله که نامزدم و با نامزدم رابطه داشتم نه بصورت کامل اما بخاطر عذاب وجدان رفتیم پیش پزشک و با رضایت نامزدم هایمن رو ترمیمم کردن و نامه هم داریم که با رضایت همسر بوده ، و بعد از اون روز دیگه رابطه ای نداریم، حالا چند وقتیه به اختلاف برخوردیم، سوال من اینه که پزشکی قانونی اگه منو معاینه کنه و متوجه ترمیم بشه اجازه نمیدن اسم همسر سابق از شناسنامه حذف بشه ؟ حتی اگه در صورت طلاق توافقی باشه ؟!

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ثابت شود که باکره هستید اسم همسر از شناسنامه تان حذف می شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما در زمان طلاق، اگر ادعا کنید باکره هستید جهت معاینه به پزشکی قانونی معرفی می شوید و اگر پزشکی قانونی تایید کند باکره هستید در این صورت بعد از ثبت طلاق در دفترخانه می توانید نامه بگیرید و در ثبت احوال نام همسر را از شناسنامه حذف کنید.
ولی اگر پزشکی قانونی اعلام کنه باکره نیستید در این صورت نام همسر از شناسنامه حذف نمی شود و شما بعد از ازدواج مجدد می توانید نام همسر اول را از شناسنامه پاک کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه دوشیزه ت‌‌شخیص داده شوید جای نگرانی نیست.

واما

چگونگی حذف نام همسر سابق (زن یا شوهر) از شناسنامه

‌بر اساس ماده 33 قانون ثبت احوال، «در المثنای شناسنامه مرد یا زن آخرین نکاح و طلاق یا بذل مدت و در صورت تعدد زوجات آن تعداد ازدواج که به قوت خود باقی است منعکس خواهد‌شد. ‌ازدواج و طلاق غیر مدخوله در المثنای شناسنامه درج نخواهد شد.»

بنابراین؛

الف- در صورتی که زن غیر مدخوله باشد و طلاق به آن شرایط صادر شود، هم زن و هم مرد می‌توانند با دریافت شناسنامه المثنی نام همسر قبلی و طلاق ثبت شده را از شناسنامه حذف نماید.

هیئت عمومی دیوان عدالت اداری نیز در دادنامه‌های 206 و 207 مورخ 1392/4/27 خود، بر عموم و اطلاق حکم مقنن درخصوص عدم درج ازدواج و طلاق غیر مدخوله در المثنای شناسنامه زوجین (چه زن و چه مرد) تأکید کرده است.

ب: چنانچه طلاق غیرمدخوله نباشد؛ هر یک از زن یا شوهر، با انتخاب همسر دوم و ثبت رسمی ازدواج و ثبت شدن نام او در شناسنامه‌اش، می‌تواند به اداره ثبت احوال مراجعه کند و درخواست برای حذف نام همسر اول را ارائه دهد.

حذف نام همسر اول از شناسنامه منوط به ثبت رسمی ازدواج دوم و ثبت‌نام همسر جدید در شناسنامه فرد است، بنابراین به ‌صرف انتخاب همسر و معرفی او نمی‌توان از این مقرره قانونی استفاده کرد.

نکته: فقط نام همسر در شناسنامه جدید حذف خواهد شد و نام فرزندان مشترک ازدواج سابق، کماکان در شناسنامه المثنی درج می‌شود.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. تشخیص باکره بودن یا نبودن با پزشکی قانونی می باشد . اگر باکره نباشید و طلاق صورت گیرد از شناسنامه حذف نمی شود .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

نظریه پزشکی قانونی ملاک عمل است باید دید پزشکی قانونی چه نظریه در این زمینه صادر می‌کند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی همین طور است ترمیم کردن اگر موجب جرم نشود موجد حق هم نخواهد بود

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. شما طلاق توافقی را مطرح کنید و از این موضوع حرفی نزنید احتمالا به پزشکی قانونی نیز فرستاده نمی شوید و در این صورت می توانید نام همسر را از شناسنامه حذف کنید.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh @

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه در صورتی که پزشکی قانونی اعلام نماید شما باکره نیستید متاسفانه اسم همسر سابق تان از شناسنامه شما حذف نمی شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

سلام بستگی به نظر پزشکی قانونی دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در دادگاه اعلام نمایید که باکره هستید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر عقد رسمی بودید پس کلمه نامزد معنی ندارد. اگر عقد نبودید اسمش در شناسنامه شما نیست !
ظاهراً عقد کرده بودید و همسرتان بوده.
ترمیم را پزشکی قانونی تشخیص می دهد و الان هم اول باید حق و حقوق خودت را بگیری بعد طلاق بگیری بعد به فکر شناسنامه باش.
شما الان دیگر باکره نیستی خودت را گول نزن.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت نظر پزشکی قانونی در خصوص باکرگی ملاک عمل است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که باکره بودن شما از سوی پزشکی قانونی احراز شود حذف نام همسر میسور خواهد بود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ملاک نظر پزشکی قانونی است

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر ملاک نظریه پزشکی قانونی است که چه تشخیصی دهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که دختر دختر دوشیزه نباشد نام همسر پاک نمی گردد

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

چنانچه مدخوله محسوب شوید ، اسم همسر سابق حذف نخواهد شد

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
بستگی به نظریه پزشکی قانونی دارد.