مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه بدون فاکتور

با سلام زنم طبق لیست سیاهه اجناسی که من خریدم رو هم برده
یخچالی که خریدم از بانه بوده و فاکتور نداره و فقط وجه واریزی رو که خواهرم واریز کرده رو دارم ایا برای دادگاه یه فاکتور صوری از جایی بگیرم و یا به اوردن شاهد قناعت کنم؟میترسم فاکتور صوری تو کارشناسی مشخص بشه و دردسر بشه برام
و از طرفی هم بدون فاکتور نتونم اثبات کنم
ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
از شهادت شهود می‌توان بهره جست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

زوجه میتواند طبق لیست جهیزیه را ببرد و اکر زوج ادعایی دارد باید با فاکتور ان را مسترد کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
فاکتور صوری ارائه دهید
زوجه می تواند با عنوان جعل و استفاده از سند مجعول از شما شکایت کند.
می تواند با ارائه فیش واریزی و یا پرینت بانکی و یا معرفی دو نفر شاهد. ادعای خود را ثابت کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.می توانید با ارائه فیش واریزی و یا پرینت بانکی و یا معرفی دو نفر شاهد. ادعای خود را ثابت کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر یخچال شما داخل لیست سیاهه جهیزیه خانم نباشه نیاز به اثبات مالکیت شما نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
همانطور که در متن سوال نیز خودتان اشاره کرده‌اید فاکتور صوری با اعلام نظر کارشناس رسمی قوه قضائیه مشخص می‌شود. بنابراین بهتر است از پرینت حساب خواهر خویش استمداد کنید و در جهت اثبات مالکیت بهره بگیرید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شهود کفایت میکند فاکتور صوری مصداق مجرمانه دارد و به هیچ عنوان بهتر است اقدام نکنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت باید بابد خرید ان کالا شاهد و فاکتور داشته باشید