مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای کمیسیون

باسلام. درچه صورت میتوان به رای صادره کمیسیون پزشکی جهت دریافت گواهی نامه مبنی بر خودزنی اعتراض زد؟
سن فرزندم 18 ساله و مدارکی جهت اینکه در درگیری وی به منظور دفاع از خود از سارقان دچار جراحت شده در سالهای گذشته موجود نمی باشد. آیا میتوان وکیل گرفت؟

پاسخ ها :

حميد  صداقت كميلي

جناب آقای حميد صداقت كميلي :

نیاز به ادله داره باید وکیل بگیرید هر زمان که ادله داشته باشین میتوانید اعتراض کنید

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
قطعا با گرفتن وکیل دادگستری و مشورت با ایشان توفیق مناسب تری نصیب شما خواهد شد .