مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام
به دلیل خستگی وخواب آلودگی درساعات آخرشب وعدم تمرکز کافی مبلغ چک را به جای سی میلیون ریال به حروف وعددسیصدمیلیون ریال نوشتم ودست طلب کاردادم همزمان باثبت کردن چک متوجه وچک راثبت نکردم ود ارنده از استردادچک جهت اصلاح وثبت خودداری کردودادخواست مطالبه چک را نموده چه دلیلی بیاورم که قاضی ازمن بپذیرد وبنده رامحکوم به پرداخت سیصدمیلیون ریال نکند؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بابت چه امری چک را مبادله کرده اید ؟! آیا شاهدی بر مدعای خود دارید ؟! در چه ساعتی اقدام به نگارش چک کرده اید ؟! پاسخ به هر یک از سوالات فوق می تواند شما را در قالب لایحه دفاعیه که به دادگاه تقدیم می کنید یا به شکل حضوری و شفاهی دفاع می کنید بسیار موثر و اثر گذار خواهد بود . هر چند که دفاع بسیار دشوار است ولی نباید دست از تلاش و سعی برداشت.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر ادله و مدارکی دارید می‌توانید ارائه بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ادعای اشتباه در صدور مبلغ چک ، پذیرفته نخواهد شد

شما باید دلیل قانونی ارائه نمایید و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دقاع درستی داشته باشید تا مورد اقناع وجدانی قاضی باشد