مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت پارک خودرو همسایه

سلام وقت بخیر و خسته نباشید
من در ساختمانی 4واحدی ساکن هستم که هر واحد بطور اختصاصی داری پارکینگ است، اما متاسفانه یکی از واحد ها بدونه اجازه و هماهنگی همسایه های دیگر اقدام به پارک خودرو در قسمتهای مشاع پارکینگ میکند، بطوری که مانع از ورود و خروج خودروهای همسایگان دیگر میشود (جای برای جابجای یا دور گرفتن خودرو جهت خروج از محل پارک نمی ماند، و بالعکس)، بارها هم از طریق مدیر ساختمان برای مزاحمت های پی در پی شان تذکر داده شده اما توجه ای به تذکرها نکرده و مجدداً به پارک خودروی مهمانها داخل پارکینگ ادامه میدهند تا دیروز که به جنگ و دعوا با یکی از واحدها ختم شد، ممنون میشم اگر راه حلی برای این مشکل به ما معرفی کنید و از کجا باید اول اقدام کنم تا زودتر به نتیجه برسم.
سپاس گذارم از سایت خوبتون.

پاسخ ها :

صادق قادری

صادق قادری :

ضمن صورتجلسه توسط 110 و استشهادیه شهود شکایت مزاحمت ملکی در دادسرا مطرح نمایید

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
هر وقت مجددا این عمل تکرار شد با پلیس 110 تماس بگیرید که گزارش مستند تهییه شود و با همان گزارش به دادسرای محل مراجعه و شکایت مزاحمت طرح نمایید .