مشاوره حقوقی رایگان - پارک دو خودرو در پارکینگ

سلام. آپارتمان ما 10 واحدی هست و 5 واحد پارکینگ دارند. من مدیر آپارتمان هستم و خودم پارکینگ ندارم. یکی از واحد ها که پارکینگ داره سال ها هست به جای یک ماشین دو تا ماشین در پارکینگ پارک میکند و میگه من با پارکینگ بغلی هماهنگ کردم. من هم میگم شما داری در مشاعات پارک میکنی و اجاره مشاعات رو باید به صندوق ساختمون تحویل بدی. اما ایشون داد و بیداد میکنه و الباقی همسایه ها هم ناراضی هستند. حالا حق با ایشون هست یا من؟ در ضمن با اضافه پارک کردن ایشون همسایه دیگر مجبور هست در وسط مشاعات پارکینگ پارک کنه. یعنی جایی که برای دور گرفتن ماشین قرار دادن.

پاسخ ها :

مصطفي  محمدپور

مصطفي محمدپور :

استان :

ایشون صرفا میتونن یک ماشین پارک کنن مگر سایر ساکنین موافق باشن