مشاوره حقوقی رایگان - پارک خودرو در مشاعات پارکینگ

سلام خسته نباشید
آپارتمان ما سه طبقه است طبقه اول که بنده باشم حق پارکینگ ندارم اما طبقه دوم و سوم هر کدام جداگانه یک پارکینگ دارند.داخل پیلوت سه تا ماشین جا میشود الان طبقه سوم به جای یک دونه ماشین دوتا پارک می‌کند و میگه چون پارکینگ دارم قسمت مشاع هم مال من و طبقه دوم هست شما حق اعتراض نداری میخواستم ببینم میتونم شکایت کنم؟ حتی مامور هم اومد به بنده گفت شما حق نداری اعتراض کنی چون اصلا پارکینگ نداری.

پاسخ ها :

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. به نظر می شود اقدام کرد. به این دلیل معمولا جای پارکینگ برای یک اتومبیل است نه بیشتر

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، تمام مالکین حق استفاده از مشاعات ساختمان را دارند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله قطعأ می توانید شکایت نمایید
طبق قانون تصرف در مشاعات باید با موافقت تمام شرکا باشد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مشاعات ساختمان متعلق به تمام مالکین می‌باشد. استفاده یک مالک از مشاعات می‌بایست با رضایت دیگر مالکین باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
ایشان حق استفاده از قسمت‌های مشاع را ندارد
شما می‌توانید در این خصوص شکایت نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر به هیچ وجه اینطور نیست حتما شکایت کنید حق پارک بیش از یک خودرو را ندارند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ایشان حق دارم یک خو درو را دارند و هر گونه تصرفی در مشاعات باید با توافق تمام مالکین باشد اقدام به شکایت کنید