مشاوره حقوقی رایگان - گردش حساب و وصیت نامه مبهم متوفی

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما بزرگواران.
پدر بنده اوایل مهر ماه فوت کرد و برادر بزرگ ادعا میکنه که من قبل از فوت حساب بانکی پدر را مسدود نمودم و پدر به من وکالت داده بود که حساب بانکی اش پول برداشت کنم و هزینه دفن کنم و اعلام میکنه که مبلغ n تومان در حال بانکی اش موجود داشته ولی من و بقیه وراث به این برادر شک داریم و حالا چگونه به پرینت حسابهای بانکی پدر یا گردش حسابها دسترسی داشته باشیم .
2 مورد دوم درباره وصیت نامه است که در آن هیچگونه از حسابهای بانکی نامی نبرده شده و همچنین از دارائی های کامل پدر نامی برده نشده است تنها بخشی از آنها ذکر شده .
و در پایان اینکه پسر بزرگ بدون اطلاع از بقیه وراث حتی وکالت هم داشته باشد حق برداشت از حساب متوفی را دارد یا خیر .
با تشکر از شما

پاسخ ها :

حميد  صداقت كميلي

جناب آقای حميد صداقت كميلي :

نه خیر حق برداشت ندارد مگر وکالت داشته باشند که اگر این طور باشد یقینا در سیستم بانک اطلاعات وکیل ثبت میشود شما باید ابتدا به ساکن گواهی حصر وراثت دریافت کنید و... 09122117224 برای دریافت اطلاعات بیشتر تماس بگیرید صداقت هستم

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
اولا با فوت پدر وکالتنامه مورد ادعا باطل میشود و دیگر اعتباری ندارد و ثانیا اگر مال و اموال از پدر می شناسید با مراجعه به شورای حل اختلاف تقاضای تحریر ترکه و مهر و موم آن را و به عمل به وصیت نامه و تقسیم ترکه نمایید که از این طریق تقاضای استعلام از بانک مرکزی مبنی بر معرفی حسابهای بانکی پدر مرحوم را داشته باشید.