مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضا

باسلام عموی ما دو تقسیم نامه داشته که در آن دو تقسیم نامه پدر ما چون بیسواد بوده اثر انگشت نکرده و عموی ما دور اسم پدرمان زیر آن تقسیم نامه یک هفته بعد فوت پدرمان سال 84خط کشیده حال پارسال سال 95 در یک دعوای حقوقی یکی از این تقسیم نامه ها رو عموی ما آورد به دادگاه ارایه داد که وسط اون دایره که خط کشیده شده بود دور اسم پدرمان دو خط دیگه اضافه کرده بود و عنوان کرد امضای پدرمان است ما هم شکایت کیفری کردیم در شعبه سوم دادیاری تحت عنوان جعل امضا و استفاده از سند معجول دادگاه حالا یه کارشناس خط به ما معرفی کرده تو استان و به ما شماره عمویمان را به کارشناس مربوطه بدهیم که زنگ بزند و اصل تقسیم نامه را عمویمان به کارشناس خط تحویل دهد حال ما این کارو کردیم و کارشناس جلوی چشم خودمون به عمویمان زنگ زد عموی ما گفت که چندروز دیگه میارم حال سوال ما این است که اگر عموی نسخه دوم تقسیم نامه که دست نخورده است به کارشناس بدهد که با نسخه دیگر تقسیم نامه که در دادگاه حقوقی ارایه کرده بود و دوخط اضافه کرده بود کارشناس براساس نسخه دست نخورده نظر بدهد چه کنیم چون دو نسخه تقسیم نامه عین هم هستند فقط یکیش دو خط اضافه شده؟

پاسخ ها :

جبار مبارکی

جناب آقای جبار مبارکی :

شما باید موضوع را به کارشناس توضیح بدید ، برای مشاوره بیشتر به دفتر تشریف بیاورید .

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،امضاهایی که پدرشمادراسنادمختلف ازقبیل عقدنامه های بچه ها یااسنادملکی و‌‌‌‌‌‌...داشته است به کارشناس ارائه نماییدبدون تردید کارشناس صحت وسقم امضاهارا میفهمدونظریه خودرا اعلام خواهدنمود.موفق باشید