مشاوره حقوقی رایگان - سرپرستی مادر

با سلام. مادرم 76 سالشه و نیاز دارد سرپرستی او را به عهده بگیریم خانه ندارد و در خانه بنده زندگی می کند چطور میتوانم اینکار را انجام دهم با توجه به اینکه تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی من هست و هیچگونه حقوقی دریافت نمیکند .
سوال دیگرم اینکه ایشان قبلا تحت پوشش پدرشان بودن و نیز از حقوق پدرم هم استفاده می کردند و با شکایت خاله ام تامین اجتماعی اظهار کرد اگر انصراف دهند که دیگر حقوق شرکت نفت (حقوق پدرم را نگیرند بیمه تامین اجتماعی برقرار می شود ) متاسفانه با این کار هر دوحقوق قطع شدند و ایشان از برج 7 سال قبل بدون هیچگونه مقرری شدند و تامین اجتماعی اورا محکوم به پرداخت 400میلیون تومان پول کردند و من مانده ام چکنم مادر هیچ گونه درآمد و اموال منقول و نامنقول ندارد و مدت دوماه است من اورا بیمه تامین اجتماعی کردم حداقل برای داروهایش کمتر هزینه کنم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای پیگیری و اظهارنظر دقیق تر بهتر است با کارشناسان سازمان تامین اجتماعی در این خصوص صحبت کنید

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

سلام
یکی از حقوقها به مادر شما تعلق می گیرد یا حقوق همسرش و یا حقوق پدرش به این بهانه نمی توانند حقوق مادرت را قطع کنند پیگیری کنید صد در صد نتیجه می گیرید برای سرپرستی هم شما می توانید به اداره سرپرستی دادسرا مراجعه کنید و قیمومیت او را بگیرید