مشاوره حقوقی رایگان - کم بودن متراژ ملک

با سلام و وقت بخیر
احتراما اینجانب دو ماهه پیش ویلایی را در شمال خریداری کردم / در قولنامه 140 متر زمین ذکر شد و همچنین کدرهگیری .
ولی متاسفانه هفته پیش با تحویل ملک و بررسی بیشتر و متر کردن حدودی مشخص شد که متراژ واقعی حدود 25 متر کمتر یعنی 115 متر می باشد .
من این موضوع را با فروشنده مطرح کردم که ایشون پاسخ دادن 140 متر با مشاعات کوچه میشود ! در صورتیکه نه صحبتی شده بود و نه در قرارداد ذکر شده
چه باید کرد ؟؟

پاسخ ها :

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
کوچه محل عمومی است و ملک شخصی نیست که قابل خرید یا فروش باشد ، دادخواست استرداد مبلغ کسری زمین را طرح کنید